|
De naam
MARCEL DELFORGE roept de zoete geur op van oliebollen, beignets,
wafels, Laquemants en al het andere lekkers dat je op de Belgische kermissen
kunt kopen. In 1982 begint Marcel Delforge een eigen zaak en reist met
zijn gebakkraam door heel het land van de ene kermis naar de andere.

Tien jaar ervaring
in de ouderlijke zaak (die al bestaat sedert 1958) was voor Marcel Delforge
een goede basis. De firma Marcel Delforge heeft daarop verdergebouwd:
kwaliteit, productiemethoden, onthaal en klantendienst werden voortdurend
verbeterd..
De klanten profiteren van 40 jaar traditie in goed vakmanschap. Alle producten
worden vers bereid, daarom gebruiken we nooit bewaarmiddelen, kleurstoffen
of andere onnatuurlijke additieven.
We verwerken alleen verse grondstoffen van eerste kwaliteit: tarwemeel,
verse eieren, melk, suiker, roomboter…
We kopen onze grondstoffen bij plaatselijke leveranciers in iedere stad
waar we komen, dat is voor ons een punt van eer.
Ook onze medewerkers proberen we zoveel mogelijk ter plekke te recruteren.
|