|

 |
Het
product bij uitstek: een kleine bol deeg, gebakken in hete
olie: knapperig aan de buitenkant, lekker zacht binnenin,
opgediend in de traditionele puntzak, bestrooid met poedersuiker,
altijd vers en warm: een ware lekkernij.
Alleen op de kermis te verkrijgen. |
|

 |
Een
specialiteit, gebakken in een traditioneel wafelijzer op gas.
Ze zijn knapperig, en toch zo licht dat ze smelten op de tong…
Een lekkernij met poedersuiker, slagroom, verse aardbeien
of met een laagje echte gesmolten chocolade. |
|

 |
Appelen,
ananas, banaan, gewenteld in een licht deeg en gebakken in
hete olie, warm opgediend met poedersuiker, of soms met Grand
Marnier: een delicatesse. |
|

 |
Pannenkoeken
met een diameter van 40 cm, dat vind je niet overal. Met witte
of bruine suiker, chocoladevlokken of de welbekende Nutella,
jam in diverse smaken of Grand-Manier, een hemels genoegen. |
|

 |
We
gebruiken altijd verse aardappelen (bij ons geen diepvries!)
en bakken onze frieten in zuivere arachideolie. Zo krijgen
ze een heerlijke smaak zonder vet.
Ze worden geserveerd met een rijk assortiment verrukkelijke
sausen en gevarieerde snacks op basis van vlees van allereerste
kwaliteit. |
|

 |
Het
top-product op de Antwerpse en Luikse kermis. Eigenaardig
genoeg is het alleen te verkrijgen in die twee steden en
in de onmiddellijke omgeving, zoals op de halfoogstkermis
in Hoei. Het is een plat ovaal wafeltje, versgebakken voor
de ogen van de klanten.
Eens uit het ijzer komt het bol te staan en wordt het snel
met een speciaal mes middendoor gesneden.
Gevuld
met een verrukkelijke stroop naar een eigen recept op basis
van kandijsuiker, is het zowel warm als koud een waar genoegen.
.
|
|
top
|